100% Roel

Aanjagen, verbinden en routes uitstippelen

Wie: Roel Westra

Woont: in Deventer

Kernwaarden: originaliteit, optimisme en beweeglijkheid.

Houdt van: vernieuwen, resultaat en vrijheid.

Eigenschappen: nuchter (Groningse origine), enthousiast, visionair, daadkrachtig en energiek.

Winnaar: ondernemer van het jaar 2011, nominatie Kroon op het Werk 2010, nominatie MKB innovatie Award 2009.

Initiatieven: Westra Werkzaken, Centrum voor Menskracht co-worklocatie, vrijwillig op weg naar werk, stad als je werkplek, social return selector.

Ondernemers op een ander, meer succesvoller spoor zetten; dat is mijn missie. Meer dynamiek in de tent. Daarbij hoeven ze alleen maar te kijken naar het menselijk kapitaal binnen hun bedrijf. Ik maak zichtbaar hoeveel van dat kapitaal er momenteel onbenut is, en hoe ondernemers in de toekomst slimmer kunnen werken. Met meer plezier. Met meer rendement.

Al 13 jaar ben ik werkzaam als aanjager, coach, projectleider en adviseur bij ondernemingen, overheid en in maatschappelijke projecten. Daarbij verbind ik mijn kennis en ervaring aan de (nieuwe) behoeftes en wensen van bedrijven en medewerkers. Als die combinatie klikt, is de vooruitgang ingezet.

Ik excelleer in 3 dingen; Initiëren, verbinden en routes uit stippelen. Ik denk in mogelijkheden, toon visie en bind partijen. Ik bouw relaties, smeed samenwerking en jaag dit aan.  Ik weet altijd verbinding te leggen, mijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik creëer een onderlinge gunfactor en stuur op resultaat. Ik vertaal eenvoudig concept naar praktijk, en stippel de bijbehorende route uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *