Roel Westra

Aanjagen, verbinden en routes uitstippelen

GroeiLab!

december 7, 2016 Uncategorized 0

Meer succes als ondernemer, wil jij dat? Doe mee aan GroeiLab! Ondernemers leren van elkaar met professionele ondersteuning. Versterking van eigen netwerk, kennis en vaardigheden. De basis van GroeiLab! draait om leren van elkaar. Dit kan zowel binnen een bedrijf als voor odnernemers georganiseerd worden.

Tamara Ranty van Personal Sense en ik ontwikkelden GroeiLab! van idee tot uitvoering. Geweldig om met een aantal professionals en de deelnemers aan GroeiLab! te bouwen. GroeiLAb! startte met de Sales als thema. Een groep van 8 ZP’ers ging met elkaar aan de slag om hun eigen verkoop en omzet te vegroten.

Diverse onderwerpen vind je inmiddels bij GroeiLab!, zoals:

  • Sales.
  • Planning en Businesscontrol.
  • Kansen creëren.
  • Social marketing.
  • Ontspannen ondernemen.

GroeiLab! ontwikkelt zich verder. Met modules voor bedrijven en organisaties, en individuele modules. Leren van elkaar blijft de basis.

Bezoek de website en lees meer..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *