Roel Westra

Aanjagen, verbinden en routes uitstippelen

Ondernemerschap in dagbesteding

september 23, 2015 Uncategorized 0

deventer

In opdracht van de Gemeente Deventer ontwikkelde ik een kansenbundeling en route. Winst boeken met ondernemerschap bij arbeidsmatige dagbesteding.

Een goed verdienmodel en veel aandacht voor de mens, als ambachtsman/- vrouw, werkend aan mooie producten. Inzetten van eigen talent en focus op groei is belangrijk om  mensen te laten groeien. Dat combineren met (design) producten en dit voor een markt conform tarief verkopen. Hiermee ontstaat omzet die deels de exploitatie van de betrokken organisatie kan dekken. Zorgorganisaties worden minder afhankelijk van de overheid, de gemeente hoeft minder te betalen en de betrokken mensen groeien. Meerwaarde voor iedereen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *