Roel Westra

Aanjagen, verbinden en routes uitstippelen

Ondernemershuis Deventer

januari 23, 2016 Uncategorized 0

Vanaf april 2015 werk ik projectmatig, 20 uur per week, als directeur voor het Ondernemershuis, naast mijn eigen onderneming.   Ik kijk anders, neem bestaande structuren op de schop. Ik verbind en zet in beweging en stippel routes uit. Met veel energie werk ik aan de realisatie van de doelstellingen van het Ondernemershuis, samen met veel anderen bedrijven en organisaties.

Aanjagen en verbinden is belangrijk in mijn werk bij het Ondernemershuis. Daarmee realiseren we samen veel projecten en boeken we resultaten. Het Ondernemershuis vernieuwd, transformeert tot een projectorganisatie die steeds nauwer samenwerkt met het bedrijfsleven om de economie aan te jagen en er te zijn voor ondernemers met een kleine beurs. Bekijk hier de film van het Ondernemershuis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *